EDİRNE / İPSALA - Sultanköy Ortaokulu

SULTANKÖY ORTAOKULU TEKNOFEST 2024’E İLK ADIMINI ATTI

Sultanköy Ortaokulu, TEKNOFEST 2024 seçmelerinde hazırlamış olduğu projeyle ön değerlendirme aşamasını başarıyla geçti.

SULTANKÖY ORTAOKULU TEKNOFEST 2024’E İLK ADIMINI ATTI

Öğrenciler Serpil ERSÖZ, Eymen SEZER, Fatih Emin DİREK ve Enis ENGİN, danışmanlığını öğretmen Gökçe SINMAZ’ın yaptığı, İlçemizin Tanıtımında İnovasyon: Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları ile İpsala projesiyle “İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması”nda, Sosyal İnovasyon kategorisinde ön değerlendirme aşamasını geçmiştir.

Sırada “Proje Detay Raporu” aşaması var, bu aşamayı da geçince okulumuz Teknofest 2024’e katılmaya hak kazanacaktır. Sultanköy Ortaokulu Teknofest takımımızı ve danışman öğretmenimiz Gökçe SINMAZ’ı tebrik ediyor proje detay raporu aşamasında öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 14:12 - Görüntülenme: 67